Coaching

Personal Try-out

In een personal try-out (het eerste gesprek) onderzoeken we de huidige situatie en jouw gewenste situatie. Verder onderzoeken we de hindernissen en/of blokkades op de weg naar je doel. Ook kijken we wat jij kunt doen (en laten) om te bereiken wat je wilt bereiken, zodat er een situatie ontstaat waar jij tevreden in bent.

De coaching is gericht op het vergroten van je persoonlijk leiderschap. NLP methoden zorgen voor verandering op zowel bewust- als onbewust niveau. De veranderingen op onbewust niveau maken het grote verschil. Hierdoor kom je (weer) in contact met je essentie en lossen blokkades voor verdere ontwikkeling op. NLP is een praktische methode met technieken en interventies en deze vormen een substantieel onderdeel van mijn geheel als personal life & mental coach.

De begeleiding levert op dat jij jouw leven en de invulling ervan als ‘simpel’ gaat ervaren.

In zijn totaal een ontdekkingsreis met een ‘coach’. Zodat jij bij je eigen inzichten, antwoorden en oplossingen komt om zo je innerlijke kracht tot uiting te brengen en je kwaliteiten en talenten tot bloei te laten komen. Over nieuwe inzichten en overtuigingen kunt beschikken om een startpunt te creĆ«ren voor een andere manier van handelen. En op deze wijze heb ik al vele mooie veranderprocessen mogen zien bij mensen met uiteenlopende problematiek.

Achtereenvolgend was dat denk ik: steun, sturing, kritisch naar mijzelf en mijn beslissingen kijken, beter naar mijzelf leren luisteren, leren nee zeggen, meer ruimte voor mijzelf nemen. Dit alles zorgt er voor dat ik nu zekerder in het leven sta. Dat ik beter weet wat ik wil en wat ik nodig heb en er ook voor kan zorgen dat ik dat krijg. Jetske.