Maatwerk

In-company workshop op maat

Proberen? Of DOEN..? Mensen willen geïnspireerd en uitgedaagd worden. Kunt u ze dat bieden? Kunt u de beste mensen van uw bedrijf aan u binden omdat u in hen investeert en zij zo zichzelf opnieuw kunnen ontdekken? Mensen willen geprikkeld worden en daarnaast behoren tot een groep die opbouwend en productief bezig is. Wij bieden u de tools aan om dat proces een nieuwe jumpstart te geven.

In-company workshops en trainingstrajecten op maat

Met in-company workshops kunt u onderdelen van uw organisatie, een team of een groep medewerkers samen een workshop aanbieden. Iedereen leert daardoor hetzelfde en het effect in uw organisatie is direct merkbaar. Onze kennis van diverse technieken om van leren ‘doen’ te maken, maken de workshops verrassend, praktisch, toepasbaar, spel en speels, maar ook confronterend en leerzaam.

Voordeel

U heeft een doel voor ogen en wij leveren een in-company workshop ‘op maat’ voor uw team of organisatie. U kunt natuurlijk ook een keuze maken uit ons bestaande aanbod.

Auto leasen en workshop volgen

Binnenkort houden wij een speciale workshop bij Rosfinance in Veenendaal. Alle trainingen zullen aan bod komen. Ook het personeel van Ros Finance zal in haar volledigheid aanwezig zijn. Voor het personeel van Ros zal het gaan over het verkopen van financiallease.

Klinkt makkelijk, maar er zit een hele techniek en ook filosofie achter. Om die filosofie beter te begrijpen en te snappen wat er nu precies achter het financial en Private lease gebeuren zit is 100% concentratie een vereiste. Bij deze dan ook het verzoek aan alle participanten om volledig fris te verschijnen aan de workshop. tijdes de borrel die wij gepland hebben aan het einde van de workshops kunnen we lekker gaan ontspannen, maar in eerste instantie vis volledige focus een eis.

We zien jullie met als ons enthousiasme te gemoed bij de workshops van de komende week!